Tilbake
Det Andre Teatret
Skriv ut

SCENEKUNST VALGMULIGHET 2019/2020: De 20 beste minuttene av ditt liv

Improvisert forestilling!

Forestillingens tema er "inspirasjon" og "muligheter". Og vi forsøker å formidle improvisasjonens umiddelbarhet som en måte å se mulighetene i det som skjer i livet ditt.

De neste 20 minuttene kan faktisk bli de beste i ditt liv. Når som helst. Med merkelige og bærbare lyd- og lysinstallasjoner omdannes klasserommet til en scene hvor alt kan skje.

Publikum deltar ikke som utøvere i forestillingen, men er kilde til temaene og historiene.

Dette er en co-produksjon med Scenekunst Østfold.

Lærerveiledning

Til lærerne

Dette er en improvisert forestilling som finner sted i klasserommet.

Etter at timen har begynt ankommer utøverne etter avtale med lærer, men uten at elevene vet det. Forestillingen varer i kun 20 minutter og tar utgangspunkt i gjenstander, folk som er i rommet og forslag de kommer med som inspirasjon til å lage to historier som flettes rundt hverandre.

Om utøvere og produsenter

Norsk scenekunstbruk
  • Arrangert av: Vestfold fylkeskommune

Om kunstner / utøver / gruppe

Det Andre Teatret ligger på Lilleborg i Oslo, og åpnet dørene i september 2011, som Norges første og eneste teater med fokus på improvisasjon.

I løpet av året viser vi forestillinger og holder kurs for både voksne og barn. Vi viser internasjonale og norske gjestespill, og tilbyr kurs og workshoper både på og utenfor teatret. Teatret har en stor gruppe frivillige som hjelper til med å holde stedet i drift gjennom å stå i billettluka, vaske, rydde og rigge m.m. Vi har en liten, men fantastisk stab som sammen med ensemblet utgjør ryggraden i teatret. Til enkelte prosjekter og forestillinger er vi heldige å motta støtte, noe som bidrar til at vi kan tilby et variert og fyldig program gjennom hele året.